| Magnijs rada atšķirību
Izmantojot unikālo BWT filtru tehnoloģiju, parastais krāna ūdens ir bagātināts ar vērtīgu minerālu magniju, padarot to par vērtīgāku fizioloģiski filtrētu ūdeni.Magnijs ne tikai atbalsta mūsuveselību un fizisko formu, bet arī ir lielisks garšas ceļvedis mūsu garšas kārpiņām. Magnija mineralizētā ūdens dzeršana ir īsts prieks, un kopā ar tēju un kafiju tas lieliski izceļ to aromātus.Patentētā procesa laikā daļa kalcija cietības tiek pārveidota par fizioloģiski vērtīgo magnija cietību. Tā rezultātā processen nodrošina ideālu aizsardzību pret zvīņošanos. Jūsu ierīces, piemēram,tējkannas un kafijas automāti, ir efektīvi aizsargātas pret bojājumiem, un jūs varat atpūsties un pilnībā ļauties iecienītāko dzērienu garšas sajūtām.

Patentēta BWT filtru tehnoloģija
BWT daudzpakāpju filtrēšanas process minerālā magnija filtra elementā ir pagrieziena punkts filtru izstrādes vēsturē: smalks membrānas filtrs samazina rupjo piesārņojumu un filtrē daļiņas.Patentētais BWT jonu apmaiņas līdzeklis absorbē kalciju un smagos metālus, piemēram, svinu un varu, un apmaina tos pret magnija un ūdeņraža joniem. Šī revolucionārā tehnoloģija ir atbildīga parefektīvu sadzīves tehnikas aizsardzību pret kaļķakmeni. Kalcijs, kas izraisa cietību, tiek aizstāts ar vērtīgo minerālu magniju. Tajā pašā laikā tiek samazināts to vielu daudzums, kas ietekmē garšuun smaržu (piemēram, hlors). Kārtridžs nodrošina optimālu aizsardzību pret kaļķa nogulsnēm, un papildus mineralizācija ar magniju uzlabo garšu un padara filtrēto ūdeni par lielisku izvēli gardēžiemun cienītājiem - arī gatavojot kafiju un tēju.
 | |